Kjære alle sammen! For noen dager siden leste jeg på VML sin blogg, at hun hadde gjennoprettet den via blogg.no. Da bestemte jeg for å gjøre det samme, fordi, jeg har slettet så mange blogger som jeg har savnet. Nå skal jeg da begynne å blogge på www.marthez.blogg.no som er en blogg fra novermber 2009, faktisk. Gleder meg!

Så, alle mine kjære lesere, hvis dere vil følge meg vidre, med veldig nytt og bra design, bra'e bilder, outfit og videoblogger, så kan dere gjærne ta turen innom www.marthez.blogg.no å legg meg til som venn! - Med vennlig hilsen Marthe
Veske og Shorts fra BIKBOK, jakke fra Ginatricot og solbrillene er vintage, tror jeg.

Hva syntes du?
Uken jeg hadde i Oslo var helt fantastisk, et minne som alltid vil ligge i hjertet mitt. Så må jeg takke deg Dadda, for conversene,buksa og jakka jeg fikk! Er utrolig fornøyd, tusen takk verdensbeste dadda ♥ Er superfornøyd med innkjøpet!


 Bukse fra bikbok

Genser fra bikbok

 Topp fra bikbok

 Tshorte fra bikbok

 Sko fra dna

Pengbok og klistermerker fra Azessories

 Foundation fra MAC

 Supersøte sokker fra HM

 Bikini fra Cubus

 Hettegenser fra HM

 Bikini fra Cubus

 Ansiktsmaske fra HM
 
Veske fra HM

 
Sminkemappe fra Orning&reda

 Converse fra Nilson Shoes

 
Dobbeltring fra Ginatricot
 Shorts fra HM

 
Jakke fra Ginatricot

 Tshorte fra HM

 
Skitne sko (har brukt dem i hele uka) fra HM

 
Genser fra Bikbok
Solbriller fra Ginatricot

Øyebrynsgele fraHM

Solbriller fra HM


Hva syntes du om innkjøpet?
Nå ligger jeg ute, på gresset med bassenget å holder på å koke i hjel. Er sick varmt her. Jeg elsker serriøst sommer, det er så sykt chill og digg. Men nå skal jeg hoppe ut i bassenget, cia!

Flere som skal bade idag? Eller som elsker sommer?
Idag er jeg tidlig oppe gitt. Er umulig å sove lenge når man er på camping, for det er alltid noen som våkner tidlig. Nå har jeg nettopp vært ute å jogget, jogget rundt hele campingplassen å den er dødsstor. Atm er det stygt vær på halle campingplassen, og fint vær på den andre. Håper det blir sol idag, å ikke regn (var meldt regn, fml)

Dine planer for dagen?
Hallo all i hopa! Nå er jeg i Svergie, kjørte igår med en gang jeg kom til flyplassen. Så stoppet vi å sov en plass i natt, før vi kjørte vidre, så nå er jeg i Skellefteå. Det er nydelig vær her, sol og sommer, herlig! I morgen blir det taning for fult, også bading selfølgelig. Internett er jæveltregt, sorry språkbruket..


 Blir bedre blogging i morgen, tar med pcn til bassenget! Er du i Svergie? : -Dhits